Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met mosterdsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.9 g
Calorieën
1133 kJ /
271 kcal
Vetten
16.65 g
Vezels
0.65 g
Koolhydraten
3.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Steak Stroganoff
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Bloemkool met kaas
55 min